Born to love.
Live to rescue.

Welkom bij
Dog-Happiness.be

Beste dierenvriend(in),

Dank voor je bezoek aan onze website 💖
We steunen Sasha’s asiel in de stad Niš in het zuiden van Servië. Sasha wijdt zijn leven aan zo’n 750 honden die gered werden van vreselijke levensomstandigheden, mishandeld, gedumpt, ziek, gewond, aangreden, na een zwaar leven als zwerfhond, gedumpt als pupjes om te sterven, …

Sasha’s asiel is een free-running asiel: de honden mogen overdag vrij rondlopen, spelen, rennen,… dat is wat het mooi en magisch maakt.

Maar… de shelter is organisch gegroeid, stukje bij beetje geïmproviseerd (zie de video hiernaast), er is tekort aan zowat alles!! Dog Happiness Be probeert te helpen met voeding, medische zorgen en infrastructuur.

Op deze pagina vind je de nieuwsfeed van onze FB-pagina waar je bijna dagelijks nieuwtjes kan lezen over Sasha’s shelter. Verder lees je ook hoe je ons kan helpen helpen en hoe je een hondje bij ons kan adopteren (doorklikken op adopteren naar de adoptie-pagina).

Ook in onze nieuwsbrieven kan je gaan grasduinen: je vindt er alle nieuwsbrieven sinds de oprichting van Dog Happiness Be in 2017. Om een goed overzicht te krijgen van alles wat we al verwezenlijkt hebben lees je best onze jubileumnieuwsbrief (opent op nieuw tabblad).

We wensen jullie alvast veel surf- en leesgenot!

Warme groeten, Ingrid, Trees en team Dog Happiness Be VZW

Contact.

Neem contact met ons op!

Bankgegevens:

IBAN-account: BE22 0018 1853 1647
BIC: GEBA BE BB
BIC for USA: GEBABEBB36A

PayPal: info@dog-happiness.be

KBO-nummer: 0678945065