CONSTRUCTIES

“Wààààt is dàt nu weer?” vragen de honden in het grote asiel zich af….

We vertelden in “hondenhuisjes – the making off” dat we nóg méér nieuws hadden… we zijn in de coulissen inderdaad al weken bezig met het “AFDAK-project”.

Toen Trees tijdens haar oktoberbezoek aan het asiel zag welke zware impact guur, koud en nat herfstweer op de honden en de werkers had, kwam ze thuis met het vaste voornemen om voor extra beschutting te zorgen. Er werd gebrainstormd, gesnuffeld op internet, prijzen aangevraagd en vergeleken, transport berekend… àlles passeerde de revue: van aanbouwafdak over zware dekzeilen en stockage-tenten, naar tunneltenten en tuinserres… uiteraard wind-, regen- en sneeuwbestendig . Uiteindelijk bleek een constructie ter plaatse de goedkoopste én stevigste oplossing.

Met het spaarpotje “bouwkamp” (van de actie voor het bouwkamp dat wegens Corona niet kon doorgaan) en de hulp van 2 lieve hondenvrienden, werden 3 constructies besteld waar de honden én de werkers overdag kunnen schuilen tegen wind , regen én kou. Vorige week startte de bouw ervan tussen alle honden die alwéér véél nieuws te snuffelen hebben. Ze weten het nog niet maar het zal voor hen alwéér een enorme verbetering zijn

Wens jij Sasha’s honden hun leven te verbeteren? Dat kan op

Dog Happiness BE VZW

Rekeningnummer : IBAN: BE22 0018 1853 1647 BIC : GEBABEBB

PayPal : info@dog-happiness.be