PODIUMS !!! Genieten jullie mee ?

Sasha zal heel blij zijn, eindelijk is Ingrid gestopt met continue zagen over podiums.
De eerste testpodiums liggen nu in de grote shelter.

Sasha liet ons weten dat hij zo blij is met alle hulp, dat dit voor hem zoveel betekent om zoiets te kunnen doen. Ook voor de werkers is dit een verademing. Dit is het resultaat van vele hulp, vele centjes dankzij de hulp van velen. Maar vooral van jullie ! 🥰🥰🥰

Waarom podiums ? Het is elke shelter welbekend, het probleem van modder: zodra het begint te regenen verandert de shelter in 1 grote modderpoel. De beelden van de honden in de modder zijn schrijnend. Podiums zijn een eerste kleine verandering met grote impact.

Willen jullie blijven meehelpen de hondjes uit de modder te halen en verbeteren van de leefomstandigheden van Sasha’s hondjes ? Wil je een podium schenken (we hebben er nog minimaal een 40-tal nodig) ; kostprijs 20€/stuk

Steun ons verder op : Dog Happiness :IBAN: BE22 0018 1853 1647 BIC : GEBABEBB of via PayPal : info@dog-happiness.be
met vermelding : podium