De wasmachine en droogkast

Wat een verschil voor Milena! Ik dank dat wij het ons niet kunnen voorstellen… maar voor Milena kan 2020 al niet meer stuk! In GEEN TIJD, over oud/nieuwjaar heen, hebben jullie jullie dit waar gemaakt!!! Awel, we mogen er met z’n allen fier op zijn 😘 Heel heel hartelijk dank aan de gulle schenkers

PS : even opmerken, de ruimte waarin Milena zich bevindt op de video is haar volledig huisje, daar leeft ze, slaapt ze, kookt ze, nog kleiner dan een mini huisje. Geen stromend water, geen continue electriciteit. Dat op zich is in de winter een zware taak, autobatterijen kunnen maar opgeladen worden als er zon is, dan heeft ze extra electriciteit en anders is het werken met de generator die op meer dan 100 meter staat, telkens ploeteren door de koude even aanzetten en weer af, want verbruikt veel. En hoe ze het doet met de koude om het water niet te laten bevriezen, geen mens die het weet.
Warm houden doet ze met haar kachel, en de vele honden om je heen.