Hondenwandeling & Spaghettimarathon 24 november 2019

De Hondenwandeling en Spaghettimarathon (eetfestijn zeg maar) gisteren was een groot succes!

De Hondenwandeling en Spaghettimarathon (eetfestijn zeg maar) was een groot succes!

De ploeg van Annick Dierick die dit organiseerde was geweldig! Wat een kanjers! Zo goed georganiseerd, zoveel mooie tombolaprijzen allemaal mooi ingepakt (tombola was in geen tijd uitverkocht!), mooie bloemstukjes op de tafel, voor de wandelende hondjes mooi verpakte cadeautjes, zoveel voorbereidend werk voor super lekkere spaghetti en een dessertenbord om van te snoepen (overvloedig veel), een mooie extra prijs, de combi wandel/fietskar geschonken door @Tante Britta, het was AF, het was TOP!!!

Heel veel mensen zijn komen wandelen en genieten van al het lekkers! Iedereen was blij en tevreden, de hardnekkige mist kon de wandelpret niet bederven! Veel gelukkige honden en blije, warme mensen!

En natuurlijk waren er ook de leuke standjes met mooie zaken om te snuffelen (en te kopen): Fiocco hondenbedden, Veggie met mooie jasje en halsbanden, Greet Goossens Minishop met fantastische oorbelletjes, Warme wollen sjaals, wanten en mooie kussentjes en JB Graveerwerken die per plaatse naamplaatjes maakten…

Dank ook aan alle sponsors, vermeld op de placemats !!

Een dikke dikke dankjewel aan alle deelnemers voor de warme steun, een dikke dikke merci aan de hardwerkende helpers!

‘T WAS EEN TOPDAG OM NOG LANG VAN NA TE GENIETEN !