Hondenwandeling 29 september 2019

Herfstwandeling 29/9/2019 Ryckevelde bos tvv Sasha’s asiel

Ondanks de barslechte weersvoorspellingen bleef het tot ca 14u wel droog, maar helaas was de opkomst van wandelaars aan de magere kant. Dat maakt dat er wat meer tijd was voor een gezellige babbel, fijn weerzien met vaste fans en gezellige kennismaking met nieuwe gezichten (en hondjes!). Zo werd het toch echt een gezellige bedoening: de afwezigen hadden (weer maar eens) ongelijk 😉

De inkomsten vielen al bij al heel erg mee ! bij mooi weer was het natuurlijk een stuk meer geweest maar we zijn er superblij mee!!
De netto-opbrengst van de wandeling, de broodjes, de pittige soep en sleutelhangers bedroeg 560,40 euro. In onze grooooote spaarpot zaten nog 110 euro aan giften (waarvan 50 euro die Joeri voor zijn verjaardag schonk). De breiwerkjes brachten 20 euro op, verkoop Fioccobedden 25 euro en de prachtige unieke oorbellen zomaar eventjes 120 euro! Ook nog sponsoring van 50 euro via de rekening en één van onze vaste sponsors gaat ook de consumpties betalen twv 145 euro. Alles samen dus een héél mooi bedrag dat naar de voeding van volgende maand gaat en eventueel al winterhulp.

Dankjewel alle dappere wandelaars, dankjewel iedereen die mee geholpen heeft voor en achter de schermen voor een toch wel geslaagde editie van onze herfstwandeling zijn naam waardig 😉

Jullie zijn top !!

Wie verder mee wil helpen met Sasha’s hondjes betere leefomstandigheden te geven, blijf ons volgen
Dog Happiness be vzw
IBAN BE22 0018 1853 1647