Pupje Yin

Daar zit je dan kleine pruts. Op de trappen van een sportstadion, honderden mensen lopen de trappen op, stappen over je, en je zit daar als versteend. Niemand kijkt naar je en je weet echt niet wat doen.

Je wereld stort in, zonet nog dacht je dat je een baasje had, toen plots baasje je achterliet. En jij bleef maar wachten.
 

We stonden naar je te kijken, vertwijfeld, wat te doen, Sasha’s asiel puilt uit. We kunnen hem niet opzadelen met nog een hondje. Maar je achterlaten, wegkijken, een vogel voor de kat voor de autowielen ? Inge nam het initiatief en de beslissing, jij gaat hier niet achterblijven.

Met de pup in ons autootje te laat op weg naar onze afspraak met Sasha, afgesproken dat ik het voorwoordje zou doen 🙂 – Sasha verstond het al te goed. Pup kon niet naar hem komen want in zijn appartement zit een zieke parvo pup.
 

Dus Yin mee naar Inge’s hotelkamer, in een taxi nog wel. Niks gedronken, niet gegeten, viel kleine Yin als een blok om, in een diepe slaap.

Inge’s laatste voormiddag in Servië verliep vol twijfel, meegaan met pup Yin naar de puppy shelter om ze daar achter te laten ? meegeven met team Tudor & friends die naar de puppy area gaan ? en nog even de hondjes knuffelen en wandelen die ze reisklaar laat maken ? allen verdienen een kans..

Beslissing genomen, Yin in de zachte armen van cameraman Joey. Inge zou nog wandelen met haar favoriete hond Bertha. En zo ook geschied.

Bedankt Inge om mee te gaan, bedankt voor je hulp bij ontwormen en ontvlooien, bedankt voor de spullen en nog meer dank voor het verschil dat je maakt in het leven van die honden.

Een bezoek aan Servië vergeet je niet gauw.

Wil je meehelpen met de hondjes ter plekke een gevuld buikje te geven en de nodige zorg ? Neem dan contact op of wordt lid van onze Koffieclub !

(PS : pup YIN kan geadopteerd worden via VZW Pawer)

Ingrid