De warmste week – Music for Life

Dit jaar mocht vzw Dog Happiness Be voor het eerst deelnemen aan “De Warmste Week” (18-24/12/2018) van Music For Life, de solidariteitsactie van Studio Brussel in samenwerking met de Koning Boudewijnstichting. Opnieuw hebben honderd duizenden actievoerders in Vlaanderen geld ingezameld voor een door hen zelf gekozen Vlaamse VZW.  In totaal werd meer dan 17 miljoen euro opgehaald voor 1.976 goede doelen. Wij mochten een klein deeltje daarvan, nl. 1.364,65 euro op onze rekening ontvangen !!  364,65 euro gaat naar warme vleesmaaltijden, 1.000 euro zal gebruikt worden voor de 1ste ontwormingscampagne van alle honden in het asiel (worminfecties zijn een grote bedreigen voor de gezondheid en algemeen welzijn van de honden, bv. in de winter omdat de honden te mager blijven, niet bestand tegen de harde vrieskoude). 

EEN HEEL WARME DANK aan ALLE MENSEN die voor Dog Happiness Be vzw een warme actie georganiseerd hebben, die voor ons de Warmathon gelopen hebben of een plaatje hebben aangevraagd!!  Warme acties kwamen van:
🔥 Ibis budget Blankenberge en Mercure Blankenberge
🔥 Het team van ERA Smout Bouchout
🔥 De Woefeltjes van CVO VOLT Heverlee
🔥 De cursisten Brood-Banket van Syntra AB Campus Berchem
🔥 De Koekjesbakkers “thuis” (Riemst)
🔥 Elle en Nora’s “Koekenbak” thuis in Puurs
🔥 De “Lekkerbekke” van Buso De Regenboog OV1 in Lier
🔥 De leerlingen van 3-4 Kantoor-Verkoop van het IMB Brugge
🔥 Stéphanie Achtergael voor de snoepjesverkoop
🔥 Gio’s Bar voor de heerlijke “DoggieCocktail”
🔥 De overheerlijke “Dog Happiness”-taart van Geybels Roomijs
🔥 Rippetips warmste wandeling van Freinetschool Rippetip

BIJZONDERE DANK Onze bijzondere dank gaat naar Dieter Van Daele voor de oprichting van het To the roof of Africa -project en de organisatie van de winterbar Chalet Paulette Brasschaat waar Dieter, samen met Lissa Laureyssen van Het Kookeiland vele acties georganiseerd heeft (collectebus, coctails, wandeling, enz…). De opbrengst van To the roof of Africa en Chalet Paulette gaat integraal naar ons project

Onze eerste deelname aan de warmste week was in ieder geval een succes  🔥  De totale opbrengst van de warmste week bedroeg 3.753,33 euro !!! 🔥

De opbrengst van Dieter’s “To the roof of Africa” en “Chalet Paulette” werd, in overleg met Dieter, in een spaarpotje gestopt om -wie weet- een droom te kunnen realiseren