Dieren – ethiek & Piano – Klassiek

Het werd een bijzonder geslaagde avond. Prof.-emeritus L. Lambrecht gaf een zeer toegankelijke lezing over ethiek voor dieren, doorheen de eeuwen en waarheen in de toekomst. Aandachtige toehoorders -verwonderd dat de lezing van meer dan 45 minuten zo kort leek- stelden interessante vragen waarop Prof.-emeritus L. Lambrecht – zeer beslagen in het onderwerp- met genoegen antwoord gaf. Het onderwerp stemde velen tot nadenken. Na een korte pauze volgde dan een adembenemend piano-recital door Hannes Adriaens. Hij overklaste alle verwachtingen van de aanwezige toehoorders met zijn virtuositeit en toetsen-strelend ontroerde hij met o.a. de wals “Petit Chien” van Chopin, Impromtu’s van Chubert en als toemaatje (bisnummer) de bijzonder gestileerde Nocturne van Chopin. Wij danken lector en pianosolist voor hun vrijwillige en professionele bijdrage aan een onvergetelijke avond. De afwezigen hadden ongelijk.