WARME HONDENHOKKEN VOOR KERST – FINAL

Wat een verbluffend hartverwarmende actie sprakeloos zijn we, maar zo dankbaar, in het diepst van ons hart en wezen. Onze allerstoutste dromen zijn vér overtroffen in geen jàààren hadden we dit verwacht… Tromgeroffel trrrrrrr hét resultaat ……… staat onderaan! Eérst en vooral willen wij ALLE milde schenkers, die met hun allerwarmste hart warmte hebben bijgedragen aan warme hondenhuisjes, nog eens àllemaal van harte danken. Zoals beloofd verdubbelt een ontzettend lieve weldoener die Sasha’s honden een bijzonder warm hart toedraagt, het door jullie geschonken bedrag!! Dromen we? Nee hoor. Woorden tekort om deze warme weldoener te bedanken . De 2de weldoener schonk via 0,5€ per geschonken 1€ de laatste 3 dagen nog’s enkele hondenhuisjes bovenop, waarvoor ook onze enorme dank.

Ons doel was om een 90-tal hondenhuisjes te kunnen maken voor de oude(re) honden. Zet jullie schrap, met jullie ongelofelijke inzet en hulp, lieve mensen, hebben jullie samen het VERBIJSTEREND FENOMENALE aantal van 280 hondenhuisjes geschonken Enkele tientallen zijn net voor Kerst geleverd en in gebruik genomen.

Het betekent zóveel voor de honden, dus ook voor ons Het maakt zo’n immens verschil in de koude vriesnachten. Een mooier Kerstgeschenk hadden we ons niet kunnen dromen Immense dank ook in naam van Sasha en vooral de werkers en Miki die de hondjes elke nacht toestopt, blij dat ze dit mogen meemaken.