Nieuwjaarsgift voor de werkers

Nieuwjaarsbrief mét verrassing

Helpen in Sasha’s asiel is hard labeur, non stop, 24/24, 7/7, 365/365 !

Het is hard werken, zwaar onderbetaald, in moeilijke omstandigheden, met minimale middelen in extreme weersomstandigheden. Bovenal worden deze mensen uitgescholden en lastig gevallen op straat, want ze zorgen voor honden godbeterd, die ginds beschouwd worden als zwerfvuil.
Vorig jaar kregen ze van Dog Happiness Be vzw een nieuwsjaarsbrief, met onze dank en respect voor hen en hun job en met een kleine bijdrage (privé-gesponsord) zodat ze toch ook bij Kerst of Nieuwjaar wat leuks konden kopen of doen.

Een nieuwjaarsbrief voor de werkers, mét verrassing !!! Onder het oog van 700 nieuwsgierige honden werden de omslagen open geprutst. En dan…. plots héél blije gezichten met een brede glimlach… “HVALA PUNO !! ” werd er geroepen en ééntje was bijna zijn pree kwijt …. En oude Zoran verbaasde Sasha zelfs een mondje Frans en Engels “Merci beaucoup” , “Thank you”!