Bouwkamp 2

De winters in Servië zijn bar koud: temperaturen tot -20°C zijn niet uitzonderlijk. Tijdens het bouwkamp in augustus werden wel extra slaaprennen gebouwd, maar met de koude winter voor de deur (tot -20°C) waren er ook te weinig slaaphokken!

Opnieuw ging ons bouwteam (Peter, Serge en Ingrid) aan de slag met plannen, metingen en berekeningen. Het groot materiaal werd ter plaatse aangekocht, kleine materialen en werktuigen werden in enkele propvolle valiezen met het vliegtuig mee genomen.
Knuffels

Toch bleef er nog tijd voor een knuffeltje hier, een knuffeltje daar: de honden zijn zo blij met wat aandacht en een aai over hun bolletje. En ook profiteerden ze van wat resthout of half afgewerkte hokken.

Het doel werd gehaald! 75 warme slaaphokjes gefinancierd door velen onder jullie, de honden liggen deze winter warm dankzij onze sponsors, supporters, leden en fans!